Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Valentin-napi virágvásár

Valentin napi virágvásárt szervez a budapesti Közép-magyarországi ASzC Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola. A csodás színekben pompázó primulák 350 Ft/db áron kaphatók.

A valentin napi virágvásár keretein belül a Magyar Gyula iskola tankertészete a szivárvány színeiben pompázó kankalinokra helyezi a hangsúlyt. A primulák ára ezúttal 350 Ft/db.  A virágok árusítása munkanapokon 8 és 13 óra között történik a 1106 Budapest, Maglódi út 8. (bejárat az Olaj utca felől) cím alatt. A lebonyolító iskola továbbra is tekintettel van a szükséges előírásokra, így személyes vásárlás esetén kizárólag egy személy, valamint az eladó tartózkodik az eladótérben (üvegház, fólia). Lehetőség van előzetes időpont-egyeztetés szerinti vásárlásra, valamint e-mailben vagy telefonon történő előzetes rendelésfelvételre is az alábbi elérhetőségek bármelyikén. Telefonszám: +36 30 580 6641; e-mail: info@budapestitankerteszet.hu.

Kérésre az előzetesen leadott rendelést összekészítik, majd a megbeszélt időpontban az iskola kapujában kerül sor az átvételre. A rendelés módosítására az átvétel előtti napon 14 óráig van lehetőség. A X., XIV., XVIII. és XIX. kerületben 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. Fizetés nyugta ellenében az eladónál/szállítónál kizárólag készpénzben történik.
További információkért látogassanak el Magyar Gyula iskolánk tankertészetének weboldalára.
Vissza felülre
Megszakítás