Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

ÜZEMI HIGIÉNIAI ISMERETEK

  • felnőttképzési jogviszony
  • 1-2 év alatt elvégezhető képzések
  • heti 2-3 alkalommal kell jelen lenni (online és jelenléti)
  • diákigazolvány igényelhető (levelező típusú)
  • INGYENES (első két szakma esetén)
  • kellő jelentkező esetén nappali munkarendben is induló képzések (tanulói jogviszony 25 éves korig)

Üzemi higiéniai ismeretek

Az élelmiszeriparban dolgozol és szeretnéd ismereteidet bővíteni az üzemi higiénia területén? Tanfolyamunkon megismerkedhetsz az élelmiszeripari üzemek felépítésével, az élelmiszerfeldolgozás és élelmiszer értékesítés higiéniai előírásaival, a hűtési lánc és a személyi higiénia jelentőségével. Megismerheted az élelmiszer feldolgozás higiéniailag kritikus műveleteit.

A képzés során oktatott főbb témakörök:

  • Üzem telepítése. Épületek helyiségek kialakítása. A hűtési lánc fenntartásának tárgyi feltételei. Személyi higiénia. Tisztítás, fertőtlenítés.
  • A húsipar higiéniája. Baromfifeldolgozás higiéniája. Tejipar higiéniája.
  • Hűtőipar és konzervgyártás higiéniája. A gabona- és sütőipar higiéniája. Cukoripar és édesipar higiéniája. Bor- sör-, szesz-, üdítőital gyártás higiéniája.


A képzés tervezett indulása: 

2022. január 29-től szombati napokon ( 3 alkalommal), 5 óra/alkalom

Részvételi díj: 12000 Ft/fő

Minimum létszám: 10 fő

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B

Jelentkezés:  E-mail: tanfolyam.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu

A jelentkezéshez kattints a jelentkezés gombra

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

Vissza felülre
Megszakítás