Tervezett indulás: 2023. május 13.
Üzemi higiéniai ismeretek
Az élelmiszeriparban dolgozol és szeretnéd ismereteidet bővíteni az üzemi higiénia területén? Tanfolyamunkon megismerkedhetsz az élelmiszeripari üzemek felépítésével, az élelmiszerfeldolgozás és élelmiszer értékesítés higiéniai előírásaival, a hűtési lánc és a személyi higiénia jelentőségével. Megismerheted az élelmiszer feldolgozás higiéniailag kritikus műveleteit.
A képzés során oktatott főbb témakörök:
- Üzem telepítése. Épületek helyiségek kialakítása. A hűtési lánc fenntartásának tárgyi feltételei. Személyi higiénia. Tisztítás, fertőtlenítés.
- A húsipar higiéniája. Baromfifeldolgozás higiéniája. Tejipar higiéniája.
- Hűtőipar és konzervgyártás higiéniája. A gabona- és sütőipar higiéniája. Cukoripar és édesipar higiéniája. Bor- sör-, szesz-, üdítőital gyártás higiéniája.
A képzés tervezett indulása:
2022. január 29-től szombati napokon ( 3 alkalommal), 5 óra/alkalom
Részvételi díj: 12000 Ft/fő
Minimum létszám: 10 fő
Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B
Jelentkezés: E-mail: tanfolyam.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362