Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Táncsics iskolánk tanulója I. helyezést ért el a 36. Csapó Dániel Emlékversenyen

Március 18-án 36. alkalommal szervezte meg a Déli ASzC Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a Csapó Dániel Emlékversenyt, Szekszárd Palánkon. A megmérettetésen Táncsics iskolánk tanulója I. helyezést ért el.

A házigazda intézményből két dolgozat érkezett a versenyre, de emellett Kiskunfélegyházáról, Szombathelyről, Berettyóújfaluról, Lengyelről, Vácról és Budapestről is érkeztek pályamunkák, így az ország számos intézménye képviseltette magát pénteken, Palánkon. A korábbi években már megszokott három szekció – alternatívák a mezőgazdasági termelésben; hagyományok, értékek megőrzése – a vidék fejlesztésének lehetőségei; élelmiszeripari technológiák bemutatása – idén egy újabbal, a precíziós módszerek alkalmazása a mezőgazdaságban szekcióval bővült, így összesen ebben a négy témában várták a dolgozatokat a szervezők.

A váci Közép-magyarországi ASzC Táncsics Mihály Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 13.A osztályos tanulója, Bakardzsiev Krisztián az idei Csapó Dániel Emlékversenyen 1. helyezést ért el.

Szívből gratulálunk Krisztiánnak a versenyen nyújtott teljesítményéért, valamint Scherrenberg Johannes oktatónknak a felkészítésben való közreműködésért!

Borítókép: archív felvétel a Déli ASzC Csapó Dániel Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumról, a verseny helyszínéről

Vissza felülre
Megszakítás