Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

KONZERVGYÁRTÓ RÉSZSZAKMA

Szívesen megismerkednél a tartósítóipari termékek csoportjaival? Szeretnéd elsajátítani a lekvárok, gyümölcsitalok, szószok, mártások, savanyított termékek előállításának műveleteit? Neked ajánljuk a konzervgyártó résszakma képzésünket! A Képzésünk alatt megismerkedhetsz az alapanyagok és egyéb gyártási anyagok átvételének, tárolásának, kezelésének előírásaival, műveleteivel.
Megismerheted a lekvárok, zöldség és gyümölcslevek, mártások gyártástechnológiai műveleteit. Elsajátíthatod a savanyúságok, savanyított zöldségek előállításának lépéseit. Első képből tapasztalhatod meg, hogyan készül a ketchup! Megismerkedhetsz a termékgyártás során alkalmazott gépek és berendezések üzemeltetésének lehetőségeivel, szabályaival, illetve az élelmiszeriparban alkalmazott élelmiszerbiztonsági és higiénia előírásokkal. Tapasztalatokat szerezhetsz, hogyan működik egy tartósító üzem a mindennapokban.
  • felnőttképzési jogviszony
  • 1-2 év alatt elvégezhető képzések
  • heti 2-3 alkalommal kell jelen lenni (online és jelenléti)
  • diákigazolvány igényelhető (levelező típusú)
  • INGYENES (első két szakma esetén)
  • kellő jelentkező esetén nappali munkarendben is induló képzések (tanulói jogviszony 25 éves korig)
A jelentkezéshez kattints a jelentkezés gombra
Vissza felülre
Megszakítás