Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

🍭🍫🍡Légy édességkészítő!🍡🍫🍭

Élelmiszeripar ágazat képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul.

Az édességkészítő az ember legkedvesebb élelmiszereit, az 🍬édességeket🍬 és a 🥨sós aprósüteményeket🥨 készíti. Neki köszönhetően élvezhetjük a csokoládék, a teasütemények, a kekszfélék, a drazsék, a bonbonok nyújtotta kellemes élményeket, és még sok-sok más termékük teszi élvezetesebbé mindennapjainkat. Az édességkészítő képes arra, hogy kézműves és ipari körülmények között is megfelelő édességeket készítsen.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

👌 kézügyesség
👅 ízérzékelés,
👥 együttműködés,
🥰 elkötelezettség.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• technológiai, illetve termelési számításokat végez;
• átveszi és előkészíti a gyártáshoz szükséges anyagokat;
• a munka megkezdése előtt ellenőrzi a gépeket, berendezéseket, eszközöket;
• kezeli a gépeket, berendezéseket;
• édesipari félkész és késztermékeket készít;
• a készterméket átadja a hűtő- vagy tároló raktárnak, illetve elvégzi a raktározást;
• a hatályos szabályozások szerint kezeli a képződő hulladékot;
• alapanyagot, készterméket vizsgál, illetve ellenőriz;
• gyártásközi vizsgálatokat végez.

Ajánlott minden érdeklődő számára, aki szereti az édességeket, szeretne igényes munkát kiadni a kezéből, aki elkötelezettséget érez a nemes nyersanyagokból készült termékek iránt.

ISKOLÁINK, AHOL A KÉPZETTSÉGET MEGSZEREZHETED:

Közép-magyarországi ASzC Pálóczi Horváth István Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Közép-magyarországi ASzC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola

Tanulni vágyó felnőttek az alábbi „Jelentkezés” gombon/linken keresztül tudnak jelentkezni:
Jelentkezéshez kattints a jelentkezés gombra.

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:
Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.

Vissza felülre
Megszakítás