Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

🥩🍖Légy húsipari technikus!🍖🥩

A húsipari technikus szaktudásával biztonságos húsok és hústartalmú élelmiszerek jutnak el a fogyasztókhoz. Önállóan vagy mérnöki irányítással, élelmiszeripari üzemekben vagy laboratóriumokban, az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében, vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vesz részt a hús- és baromfifeldolgozás területén. A technikus képesítés birtokában jó áttekintőképességgel, irányító képességgel és az ehhez szükséges magasabb szintű szakmai tudással kell rendelkezniük.

A szakma megnevezéseHúsipari technikus
Szakma azonosítószáma5 0721 05 09
Tervezett kezdés2024. szeptember
KépzőintézményKMASZC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Telefon+36 1 433 1200
E-mail címfelnottkepzes@bercsenyisuli.hu
OM azonosító035269/003
Képzés időtartama1+2 félév
1. félév ágazati alapoktatás (2024. szeptember – december)
2-3. félév szakirányú oktatás (2025. január – 2026. január)
Képzési napokElmélet: online módon heti 1 délután (digitális tananyaggal)
Gyakorlat: heti 1 alkalom jelenléti oktatással
ÉrtékelésekÉvközi mérések online tesztekkel
Ágazati alapvizsga az alapoktatás végén
Előzetes tudás beszámításaLehetőség van szakirányú végzettség és egyéb szakirányú szakmai tapasztalat beszámítására
A beszámításkor figyelembe vehető bármilyen élelmiszeripari végzettség vagy egyéb élelmiszeriparral összefüggő végzettségek, szakmai tapasztalatok
Képzésen való részvétel feltételeiÉrettségi bizonyítvány
Foglalkozás-egészségügyi szakellátóhely által kiállított szakmai alkalmassági igazolás
Szakmai végzettséggel betölthető munkakörökHús és baromfiipari technikus
Élelmiszeripari technikus
Képzés díjaA képzés ingyenes az első szakmájukat megszerzők részére, illetve a második szakmát szerzők esetében a jogszabály (2019. évi LXXX. tv. 3. §) szerint három tanéven keresztül

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:
Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.

A jelentkezéshez kattints a jelentkezés gombra
Vissza felülre
Megszakítás