Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

Őszi húsvásár a Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikumban

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat és az érdeklődőket, hogy a Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari -Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium  őszi húsvásárt szervez.

A termékek kiváló minőségű alapanyagokból, ízfokozóktól, színezékektől, felesleges adalékanyagoktól mentesen, hagyományos füstölési eljárással készülnek. A húsáruk mellett konzervipari termékek, természetes alapanyagokból készült finom lekvárok, gyümölcslevek is a kínálat részei. 
 
A rendelést az alábbi felületen kell leadni: https://docs.google.com/…/1MU81Cmurv5SLNrptnI52SV0…/edit
 
A rendelés leadásának határideje: 2021. október 24. (Rendelésre csak az alábbi felületen van lehetőség, a határidő után pótrendelésre nincs mód.)Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelenleg kiszállításra sajnos nincs lehetőség.
 
A megrendelt termékek átvételére kizárólag személyesen van mód, melynek helyszíne: 1106 Budapest, Maglódi út 4/b, Tanbolt (Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium)
A tanbolt jelenleg nem üzemel, kizárólag a vásár idejére nyit ki.
 
Tanbolti átvétel időpontja:
A megrendelt termékeket 2021. november 18-19. 8:00-15:00 óra között személyesen vehetik át a Bercsényi tanboltjában (1106 Budapest, Maglódi út 4/B).
Fizetési mód: kizárólag készpénz
A megrendelt termékek kimérése az átvételkor történik.
Vissza felülre
Megszakítás