Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

III. “FÖLDTŐL AZ ASZTALIG” PROJEKTVERSENY

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett pályázati kiírásra benyújtott “III. Földtől az asztalig agrár- és élelmiszertudományi projektverseny” című pályázatunk hivatalos döntés alapján elnyerte a támogatást.

Programunk olyan országos, szakterületi verseny, amelynek módszertana más szakmai versenyektől eltérően a projektmódszert részesíti előnyben, így azon tehetséges fiatalok kerülhetnek általa előtérbe, akik kooperatív és kreatív módszerkompetenciái kiemelkedő szintűek. A program célja az agrár- és élelmiszertudományi szakképzés területén a digitálisan támogatott projektmódszerű tanulási folyamat népszerűsítése, a tanulók komplex, gyakorlatorientált problémamegoldó tevékenységekre való motiválása.

ARCHÍV

Pintérné Fetzer Mónika versenyről szóló szakmai beszámolóját ide kattintva olvashatja.
Singer Péter szakértői értékelését ide kattintva érheti el.

A projektmunkák a következő módon tekinthetők meg:

Kérjük belépés előtt gmail fiókjából jelentkezzen ki, a felület egy önálló gmail fiók, melynek Google drive részében kerültek feltöltésre a projektmunkák, így a saját fiókból való kijelentkezés nélkül a fájlok nem elérhetőek.

BELÉPÉSI ADATOK:
www.gmail.com
felhasználónév: projektverseny2016
jelszó: vacimezo

Vissza felülre
Megszakítás