Széchenyi 2020 befektetés a jövőbe
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

ÉLELMISZERIPARI GÉPKEZELŐ FELNŐTTKÉPZÉS

👩‍🔧🥫👨‍🔧 Élelmiszeripari gépkezelő 👨‍🔧🥫👩‍🔧

Élelmiszeripar ágazat képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul.

Az élelmiszeripar ma már elképzelhetetlen modern, korszerű gépek, gépsorok nélkül. A gépek váltják ki vagy könnyítik meg az élelmiszerek előállításánál a nehéz, fizikai munkát. A jól beállított, megfelelően karbantartott gépek vagy gépsorok gyorsítják a termékek gyártását, csökkentik az emberi hibákat.
A gépek megfelelő beállítása és gondos karbantartása elengedhetetlen a megbízható működésükhöz. Az élelmiszeripari gépkezelő nem csak a gépek beállításához és karbantartásához ért, de tanulmányai során megismeri az élelmiszeripari szakágazatokat, technológiákat is. Ezáltal tudásával az élelmiszeripar összes szakágazatában keresett és megbecsült szakemberré válhat.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

🥰 megbízhatóság,
👌 kézügyesség,
🗣 jó kommunikációs képesség,
👥 együttműködés,
🤓 logikus gondolkodás.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• felismeri a jellemző élelmiszeripari műveleteket és azok gépeit;
• ellenőrzi a gépegységek működését;
• elvégzi a gépek és berendezések alapvető karbantartási feladatait;
• együttműködik a gépek vagy berendezések szakszervizeivel;
• felméri a javításhoz szükséges alkatrészeket, anyagokat;
• szét- és összeszereli a gépet, berendezést;
• felismeri az élelmiszeriparban alkalmazott vezérlési és szabályozási körök működését;
• használja a gépészeti szabványokat;
• pneumatikai és hidraulikai berendezéseket kezel és üzemszerűen működtet.

Ajánlott minden érdeklődő számára, aki műszaki érdeklődésű🔧🔩⚙️, szeret gépekkel foglalkozni és kíváncsi az élelmiszerek előállítására🧀🍖.

A szakma megnevezéseÉlelmiszeripari gépkezelő
Szakma azonosítószáma4 0721 05 04
Tervezett kezdés2024. szeptember
KépzőintézményKMASZC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 24.
Telefon+36 53 351 922
E-mail címtitkarsag@toldiszki.hu
OM azonosító035269/017
Képzés időtartama10 hónap
Képzési napokPéntek: 15:00 – 19:00
Szombat: 08:00 – 13:00
Képzésen való részvétel feltételeiAlapfokú iskolai végzettség
Foglalkozás-egészségügyi szakellátóhely által kiállított szakmai alkalmassági igazolás
Szakmai végzettséggel betölthető munkakörökÉlelmiszer-, italgyártó gép kezelője
Képzés díjaAz első két szakma megszerzése ingyenes

Tanulni vágyó felnőttek az alábbi „Jelentkezés” gombon/linken keresztül tudnak jelentkezni:
Jelentkezéshez kattints a jelentkezés gombra.

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:
Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.

Vissza felülre
Megszakítás