A képzés tervezett indulása: 2022. február
A képzés során oktatott főbb témakörök:
- Friss sajt (gomolya)
- Parenyica, mozzarella
- Feta jellegű krémfehér sajt
- Orda, ricotta
- Túróféleségek és joghurt készítése
A képzés tervezett indulása: 2022. február
A képzés munkarendje: 2 nap (szombat-vasárnap)
Képzési idő: 22 óra
A tanfolyam díja 10 fő jelentkező esetén: 38 000 Ft
A képzésbe való bekacsolódás feltétele: alapfokú iskolai végzettség
Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B (Az iskola épülete és tanüzeme)
Jelentkezés: E-mail: titkar.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu
Telefon: +36 1 433 1200 / iskolatitkár
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362